Erhvervsrengøring såsom kontorrengøring med mere

Har I brug for et professionelt og erfarent rengøringsfirma til at udføre jeres erhvervsrengøring? Så er I kommet til det rette sted.

Hos Nødholm R​engøring I/S i Sandved servicerer vi både ejendomskontorer og boligforeninger. Vi har mange kunder, der har brug for vores rengøringsservice i blandt andet Næstved, Slagelse og Ringsted samt andre omkringliggende områder, og vi er altid åbne for nye kunder.

Professionel erhvervsrengøring der bliver tilpasset jeres behov

Vi sikrer jer altid, at vores rengøringsservice bliver tilpasset jeres individuelle behov. Vi servicerer blandt andet:

  • Vaskerier
  • Fælleshuse
  • ​Beboerhuse
  • ​Festsale
  • ​Trap​per​

​​En fast aftale omkring rengøring til erhverv

​En fast aftale omkring erhvervsrengøring med os kan for eksempel dække over vinduespolering, trappevask, gulvvask og støvsugning.

Med en fast aftale med os er I sikret, at der altid er lige så rent, som I ønsker det, og at vi altid overholder de indgåede aftaler. Vi tilbyder mange forskellige løsninger og priser på rengøring til erhverv, og vi kan også tilbyde en lille og billig rengøringsløsning, hvis der er behov for det. 

Vi har mere end 15 års erfaring med erhvervsrengøring

Vi har mere end 15 års erfaring inden for vores fag. Vi lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed, når vi udfører erhvervsrengøring for vores kunder. Dermed vil I opleve at få et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed, når I vælger at lade vores firma stå for opgaven.

​Ring til os for at bestille et uforpligtende besøg

I er altid meget velkomne til at tage kontakt til os, hvis I kunne tænke jer at få flere oplysninger omkring, hvad vi kan tilbyde, og hvad vi kan gøre for lige netop jeres virksomhed. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan gennemgå jeres ønsker og behov samt besigtige de områder, som I ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på.

Efter vi har været forbi til en uforpligtende besigtigelse, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på den erhvervsrengøring, som jeres virksomhed har behov for. Det kan enten være en enkeltstående opgave, eller det kan være en fast aftale på en rengøringsløsning.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad der passer jer bedst. I kan enten vælge at ringe til os på telefon 50 55 66 16 eller telefon 29 46 09 11 for at aftale nærmere, men I kan også vælge at skrive til vores e-mail k.p@nh-ren.dk, hvis I foretrækker det. 

Alternativt har I også mulighed for at komme i kontakt med os ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis det passer jer bedre. Så vender vi tilbage til jer med en besvarelse på jeres henvendelse inden for ganske kort tid.

Gratis tilbud på rengøring?

Send os en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nødholm Rengøring I/S​

v/Käte Lis Stenger og Poul Jensen​​