Erhvervsrengøring såsom kontorrengøring med mere

Har I brug for et rengøringsfirma til at udføre erhvervsrengøring? Hos Nødholm Rengøring I/S i Sandved servicerer vi ejendomskontorer og boligforeninger. Vi har kunder i blandt andet Næstved, Slagelse og Ringsted samt andre steder.

Professionel erhvervsrengøring bliver tilpasset jeres behov

Vi sikrer altid at vores rengøringsservice bliver tilpasset jeres individuelle behov. Vi servicerer blandt andet:

  • Vaskerier
  • Fælleshuse
  • Beboerhuse
  • Festsale
  • Trapper​


​En fast aftale kan for eksempel omfatte vinduespolering, gulvvask samt støvsugning. 

Aftalen sikrer, at der altid er ligeså rent, som I ønsker, og vi overholder altid vores aftaler. Vi tilbyder mange løsninger og priser, og vi kan også tilbyde en lille og billig rengøringsløsning.​

Vi har over 15 års erfaring inden for rengøringsfaget. Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed, når vi udfører erhvervsrengøring. Dermed vil I opleve et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

Ring til os for at bestille et uforpligtende besøg

​Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på erhvervsrengøring.

Du kan ringe på telefon 50 55 66 16 og telefon 29 46 09 11 for at lave en aftale, eller du kan skrive til os på e-mail k.p@nh-ren.dk.​

Gratis tilbud på rengøring?

Send os en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nødholm Rengøring I/S​

v/Käte Lis Stenger og Poul Jensen​​