Hovedrengøring, slutrengøring eller rydning af dødsbo

Er det tid til hovedrengøring? Hos Nødholm Rengøring I/S tilbyder vi alle former for rengøring, og det kan være alt fra en årlig hovedrengøring til håndværkerrengøring eller rydning af dødsbo i et privat hjem. Vi tilbyder rengøringsløsninger for både private og erhverv i blandt andet Næstved, Sandved, Slagelse, Ringsted og mange andre steder.

Alt fra slutrengøring til årlig hovedrengøring

​Vi har over 15 år erfaring med rengøring, og vi tilbyder alle former for hovedrengøring. Det kan være alt fra en flyttelejlighed til rydning af dødsbo samt alle andre former for grundig specialrengøring.

Vi kan blandt andet tilbyde rengøring såsom:

  • ​Slutrengøring
  • Flytterengøring
  • Rydning af dødsbo
  • Håndværkerreng​øring
  • Årlig hovedrengøring
  • Og så videre.​

Vi sætter den faglige stolthed i højsædet, når vi udfører rengøring, og derfor overholder vi altid vores aftaler. Dermed kan I være sikre på at være i trygge hænder. Kvalitet, effektivitet og grundighed er kerneværdier hos os, uanset der er tale om en lille om vinduespolering eller en stor aftale omkring hovedrengøring.

Kontakt os for at få et tilbud på specialrengøring

​Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak om, hvad vi kan tilbyde inden for specialrengøring. Det kan være en engangsaftale, eller det kan være en fast aftale. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på hovedrengøring.

Ring til os på telefon 50 55 66 16 eller telefon 29 46 09 11 for at aftale nærmere, eller skriv til os på e-mail k.p@nh-ren.dk.​

Gratis tilbud på rengøring?

Send os en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nødholm Rengøring I/S​

v/Käte Lis Stenger og Poul Jensen​​