Vinduespolering af erfaren vinduespudser

Skal I have udført vinduespolering? Hos Nødholm Rengøring I/S har vi over 15 års erfaring som vinduespudser og er specialister i vinduespolering. Vi udfører både indvendig og udvendig vinduespolering for alle former for erhverv, og vi tilbyder vinduespudsning for kunder i blandt andet Sandved, Næstved, Slagelse og Ringsted samt andre kommuner.

Professionel vinduespolering fra kælder til kvist

​Vores professionelle vinduespolerere har store kompetencer inden for vinduespolering, og derfor kan vi udføre rengøring af vinduer, rammer og glasfacader i alle afskygninger. 

Vi sætter den faglige stolthed i højsædet og efterlader altid vinduerne skinnende rene og uden striber efter vinduespoleringen. Kvalitet, effektivitet og grundighed er i det hele taget i fokus, og vi overholder altid vores aftaler, når vi har en aftale om vinduespolering.​

Vi tilbyder både faste aftaler og ad hoc-løsninger, og vi klarer alt fra en lille og billig aftale til store og komplicerede opgaver.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduespudsning

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores virksomhed og om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduespolering. Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg for at få en snak om de mange muligheder. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på vinduespudsning.

Du kan ringe til os på telefon 50 55 66 16 og telefon 29 46 09 11 for at aftale et møde, eller du kan skrive til e-mail k.p@nh-ren.dk.​

Gratis tilbud på rengøring?

Send os en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nødholm Rengøring I/S​

v/Käte Lis Stenger og Poul Jensen​​