Vinduespolering udføres af erfaren vinduespudser

Har I brug for at få udført professionel vinduespolering? Så står vi hos Nødholm Reng​øring I/S klar til at løse opgaven. Vi har mere end 15 års erfaring som vinduespudser, og vi er dermed specialister inden for vinduespudsning.

Vi udfører både indvendig såvel som udvendig vinduespolering for alle former for erhverv. Vores rengøringsfirma holder til i Sandved, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder for at pudse vinduer i Næstved, Slagelse og Ringsted samt andre omkringliggende kommuner. 

Professionel vinduespolering fra kælder til kvist

Vores professionelle vinduespolerere har brede kompetencer inden for vinduespolering, og derfor kan vi udføre rengøring af både vinduer, rammer og glasfacader i alle afskygninger.

​Vi sætter den faglige stolthed i højsædet og efterlader altid vinduerne skinnende rene og helt uden striber efter endt vinduespolering. Kvalitet, effektivitet og grundighed er i det hele taget i fokus, når I lader os stå for virksomhedens vinduespudsning, og vi overholder altid vores aftaler, når vi har indgået en aftale omkring vinduespolering.

Vi tilbyder både faste aftaler og ad hoc-løsninger, og vi kan klare alt lige fra en lille aftale til en billig pris til store og mere komplicerede opgaver.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

​Har I nogle spørgsmål omkring vores løsninger inden for vinduespudsning eller vores priser, kunne I tænke jer at høre mere om vores virksomhed, og om hvad vi kan gøre for jeres virksomhed, eller ønsker I at indhente et uforpligtende tilbud på en specifik opgave? Så hører vi meget gerne fra jer.

Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg i jeres virksomhed for at få en indledende snak omkring de mange forskellige muligheder, der er, og for at besigtige omfanget af opgaven. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris på vinduespolering, der er skræddersyet til jeres virksomhed, jeres behov og ikke mindst jeres budget.

Hvis I kunne tænke jer at høre nærmere omkring en skræddersyet vinduespudsningsløsning til jeres virksomhed, kan I med fordel ringe til os på telefon 50 55 66 16 eller telefon 29 46 09 11 for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi virksomheden og tale om jeres behov.

​Vi kan også kontaktes via vores e-mail k.p@nh-ren.dk eller via vores kontaktformular her på denne side, hvis det passer jer bedre. Så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.

Gratis tilbud på rengøring?

Send os en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nødholm Rengøring I/S​

v/Käte Lis Stenger og Poul Jensen​​